arrows

Terugblik

Op 9 februari 2017 vond de meest recente CXO Summit plaats. In dit tijdperk waarin functies en verantwoordelijkheden niet langer klassiek zijn ingedeeld is er een gerichte vraag naar een realistische kijk op deze verschuiving van de rollen binnen de boardroom. De CXO Summit bood dit inzicht door middel van strategische keynotes, kennisdeling op niveau en diverse thematische discussie lunches.

Het hoofdthema 'Engage' kwam naar voren door de inhoudelijke aandacht voor engagement op zowel klantniveau, markt(partner) niveau als op collega bestuurder niveau. Door middel van diverse plenaire keynotes en verschillende subthema's tijdens de lunch werd stelling genomen en werd er tijdens de lunch scherp gediscussieerd. Het belang van een verbonden board voor bijvoorbeeld het tot stand brengen van een succesvolle digitale transformatie werd hierdoor zeer helder.

Kijk voor een impressie van de dag naar ondermeer de foto reeks hieronder. Hier vindt u tevens de presentaties van de diverse sprekers op de dag.

Foto's
Video
Video